F E M I P
Felsőoktatási Minőségfejlesztési Portál
Keresés
  
  
Adatvédelem
 

Tisztelt Látogatónk!

 
 Amikor Ön a Felsőoktatási Minőségfejlesztési Programiroda (FEMIP) internetes honlapját látogatja, aközben személyes
 adatait is átadja számunkra.
 Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben..
 Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a központi költségvetés szervek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.
 Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a FEMIP. Honlapunkról kiindulva további honlapokat érhet el. Ezekben az esetekben Ön honlapunkat elhagyja, átlép a másik honlapra, és adatainak kezelése attól fogva ott történik. (Böngészőprogramja mutatja a képernyőn, hogy Ön éppen hol jár.) Az átlépés után a FEMIP nem vállal felelősséget adatainak kezeléséért.
 Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a FEMIP nem adja tovább.
 A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez szükséges mértékben férnek hozzá.
 Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, hívja központi telefonszámunkat vagy forduljon hozzánk levélben.
 
Felsőoktatási Minőségfejlesztési Programiroda